bomber jacket ruffle top patent boots

Follow via BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAMpink sating bomber jacket outfit

ruffle frill shirt outfit

pink bomber jacket outfit street style

pink sating quilted bomber jacket

3.1 phillip lim mini pashli bag

ruffle longsleeve shirt outfit

pink bomber jacket winter outfit

bomber jacket ruffle shirt

Friday / 13 / full moon. Are you superstitious?😜 I'm not. Or actually, I kinda am. I don't really believe in all of that, but at the same time I don't want to play with my luck either, so I try to avoid saying things I don't mean, cause they may come true; walking under electric wires etc just to be safe hehe. But with that said, today hasn't been any different from all the other days for me.
Well actually, one thing is different - I can't stop wearing my pink bomber jacket! How did I ever manage to live without it? Being a fan of bomber jackets, I have quite a few, but somehow pink found it's way into my closet just now and I'm so glad it did😊 The reason why, is that a pink bomber jacket is such a great piece, matching perfectly with many different styles and colors and making your whole outfit look so fresh. I like!
Wish you all a great Friday night and a lovely weekend💋

Reede / 13 / tĂ€iskuu. Kas olete ebausklikud?😜 Ma pole. VĂ”i noh, tegelikult veidi olen ka. Ma kĂŒll ei usu kĂ”ike seda, kuid samal ajal ei taha ma igaks juhuks oma Ă”nnega mĂ€ngida ka, seega ĂŒritan alati ikka vĂ€ltida elektrijuhtmete ristumise alt lĂ€bikĂ€imist; asjade "Ă€ra sĂ”namist" jne lihtsalt igaks juhuks hehe. Kuid hoolimata kuupĂ€evast ja kuu olekust, pole mul tĂ€na olnud mitte mingis mĂ”ttes teistsugune pĂ€ev kui kĂ”ik muud.
Üks asi siiski on teistmoodi - ma ei suuda lĂ”petada oma roosa bomberjaki kandmist! Kuidas ma ĂŒldse ilma selleta siiamaani hakkama sain? Olen ju suur bomberite fĂ€nn olnud kogu aeg, mistĂ”ttu on mul juba paras kollektsioon bombereid, kuid kuidagi leidis roosa jakk tee minu kappi alles nĂŒĂŒd. Ning mul on selle ĂŒle ÀÀrmiselt hea meel😊 PĂ”hjus miks seisneb selles, et roosa tuulejakk on niivĂ”rd universaalne jakk, mis sobib ideaalselt nii paljude erinevate vĂ€rvide ja stiilidega ning muudab kogu outfiti ĂŒli sĂ€ravaks ja vĂ€rskeks. Mulle meeldib!
MĂ”nusat nĂ€dalavahetuse algust teile kĂ”igile ja ilusat reede Ă”htut💋

bomber jacket: H&M
ruffle shirt: H&M
jeans: ZARA (similar)

photos: Anete Palmik

Post a Comment