Follow via BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM
Now that year 2016 is almost over, it's time to get ready for the next one. But before that, I always like to look back at the year and remember what I've done. This time I'm talking about my outfits, cause after all it is a fashion blog and I wear clothes every day😉 But don't worry, I wont show you 365 different outfits. Instead I chose 6 outfits from each month (9 from October cause I did a lot of outfit posts that month hehe) and you can see them all above. Which outfit or which month is your favorite? It would be so fun to know!💛

Nüüd kui 2016. aasta juba peaaegu läbi on, on õige aeg valmistuda uueks. Kuid veel enne aastavahetust meeldib mulle alati vaadata möödunud aastale tagasi ning meenutada, mida ma teinud olen. Seekord räägin ma oma 2016. aasta riietustest, sest lõppude lõpuks on see ju siiski moeblogi ja ma kannan riideid iga päev😉 Ärge muretsege, ma ei näita teile 365 erinevat komplekti, selle asemel valisin ma välja oma 6 lemmikut riietust igast kuust (9 oktoobrist, kuna tegin sellel kuul väga palju outfitipostitusi hehe) ning näete neid kõiki ülal. Milline on neist kõigist outfittidest teie lemmik? Või milline kuu teile kõige rohkem tervikuna meeldib? Nii tore oleks kuulda teie arvamust!💛

Post a Comment