off shoulder ruffle sleeve top

Follow via BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM


Hi darlings! Today I have a super busy day ahead, but also a very fun one since we're filming the Samsung Dream project I've told you a little about before. I try to film as much as possible for my Instagram stories too, so you can see what we're up to :)
On another note, I'm having a huge crush for ruffles right now - tops, sweaters, dresses, basically everything with ruffles on it wins my heart. I mean, how cool are these sleeves on my top!?

Tere kullakesed! Täna on mul hästi kiire päev tulemas, kuid õnneks on see ka väga lõbus, sest filmime Samsungi unistuste projekti, millest teile veidi ka varem rääkinud olen. Ma püüan võimalikult palju ka ise oma telefoni pihku haarata ja teile Instagrami videoid panna, et saaksite meie tegemistel silma peal hoida :)
Jätkates aga hoopis teisel teemal, siis mul on praegu suur armastus volangide vastu. Kõiksugu pluusid, kleidid, kampsunid, millel on satsid ja volangid küljes, võidavad hetkega mu poolehoiu. Vaadake vaid kui lahedad on need varrukad mu pluusil, eks!?

top: ZAFUL
shorts: LINDEX (similar)
shoes: ZARA (similar)
sunglasses: PRADA