Follow via BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Good morning loves! I'm finally back in Tallinn with full energy. We arrived on Thursday and since the time difference is 7 hours and I couldn't sleep on the plane, I was awake for over 30 hours straight. It was so exhausting! Probably because of that I couldn't really sleep over 6 hours back at home on Thursday either, but had a busy day already on Friday which ended late, cause I attended a gala event in the evening. But luckily I slept like 9 hours after that so I had enough energy yesterday to unpack and clean and just open my computer, do some work and finally answer to all my unread emails. And, most importantly, say "hi" to you guys :))
I'm so sorry for the bad updates during these past two weeks. Somehow I always plan on posting at my regular pace while travelling but end up doing it rarely, since I just want to experience everything while I'm there and take the most out of my trip. But with that said, it's time for me to get back on track, cause I have lots of outfits, tips and reviews planned for you! Starting with a little recap from New York through my Instagram photos. Wish you a relaxing Sunday xx

Tere hommikust kallikesed! Ma olen nüüd lõpuks tagasi Tallinnas ja täie energia juures. Me saabusime neljapäeval ning kuna ajavahe Tallinna ja NYC'i vahel on 7 tundi ja ma ei suutnud lennukis magama jääda, olin ma üle 30 tunni järjest üleval. Ma olin nii ropult väsinud! Arvatavasti tingituna sellest üleväsimusest ei suutnud ma ka neljapäeva öösel kodus eriti uinuda ning magasin vaid 6 tundi. Reede oli aga kohe hästi kiire ja pikk päev, mis lõppes õhtul TV3 juubeli galashow'ga. Õnneks magasin lõpuks reedel oma 9 tundi ilusti täis ja eile tundsin end juba inimese moodi - pakkisin asjad lahti, koristasin ja sain ka lõpuks veidi tööd teha ning hakata oma lugemata kirjadele vastama. Kõige tähtsama asjana aga on mul nüüd jõudu ja jaksu ka teile "tere" öelda :))
Sorri, et ma viimase kahe nädala jooksul nii harva siia blogisse miskit kirjutada olen jõudnud. Kuidagi on alati nii, et kuigi ma plaanin reiside ajal oma tavalise tempoga blogida, siis tegelikkuses on asi vastupidine ja ma tahan lihtsalt kohapeal olles võtta sellest kõigest maksimumi ja arvuti taha jõuan harva. Kuid nüüd olen ma tagasi rindel ja palju postitusi teile varuks - nii riietusi, reisigiide kui ka soovitusi! Alustan seda kõike aga väikese New Yorki kokkuvõttega läbi oma Instagrmi piltide. Mõnusat puhkepäeva teile :*

2 comments

 1. Nii äge! Tahaks ka kunagi NYC'sse minna:) Olen vaid Miamis käinud!

  Kas läksite lihtsalt puhkama või tööasjus?

  Kas teed postituse ka oma ostudest? Mina ise ootasin USAs shoppamisest rohkem ja ei tulnudki nii suure saagiga tagasi kui oleks lootnud:) Mõned Tommy teksad ja triiksärgid, DKNY kott ja rahakott ning VS kehakreeme tõin sõbrannadele kingiks.

  Igatahes jään väga su uusi postitusi ootama:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei :)
   Läksime nii puhkama kui ka tööasjus - oli ju käimas NYFW, kuid samas võtsime ikka vabama graafiku, et rahulikult puhata ja turistitada ka saaks.
   Ostudest ma eraldi postitust tegema ei hakka, kuna ei ostnud suurt midagi. Disainerbrändidest meeldivad mulle enam Euroopa disainerite looming, mistõttu ostan neid ka Euroopast ja kiirmoebrände ei soovinud sealt osta. Šoppasime vaid veidi Ralph Laurenis, Saks Fifth Avenues ja Macys, seega väga nagu millestki postitust poleks teha :P
   Küll aga on mul kuhjaga muid postitusi New Yorkist tulemas :))

   Delete