oversized pink sweater jeans outfit

Follow via BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAMpale pink open back sweater

pale pink sweater fall fashion 16

pink shoes

fall 2016 trend pink sweater jeans outfit

pink cable knit sweater fall outfit

Sitting behind my desk with a jacket on and a scarf around my neck cause I'm cold and have a sore throat, while editing these photos we took last night, I can't help but feel like this summer has come to an end and fall has arrived. And I'm not even tanned haha! Sad :(
But at the same time I'm excited cause that also means shopping for fall! And I love this fall's trends a lot (and shopping, of course), so I'm making you a post with the hottest must-have fall 2016 pieces in a few days too ;) But now it's time to go grab myself a coffee number #2 cause I'm up since 7 and I feel so incredibly tired today... zzzz

Istudes praegu siin laua taga, jakk seljas ja sall ümber kaela, sest mul on külm ja kurk valus, ning töödeldes neid pilte minu eileõhtusest riietusest, pean ma kahjuks tõdema, et suvi on vist selleks korraks läbi ja saabunud on sügis. Ma pole isegi päevitunud haha! Kurb :(
Kuid samas olen ma ka jällegi rõõmus, sest uue hooaja saabumine tähendab šoppamist sügisgarderoobi tarbeks! Ja mulle nii meeldivad selle sügise trendid (ning šoppamine, loomulikult), mistõttu plaanin ma teile lähipäevil kokku panna ka väikese postituse suurimate sügis 2016 trendide ja must-have esemetega ;) Nüüd aga pean minema kohvi number #2 järele, sest olen juba kella seitsmest hommikul üleval ja tunnen täna kuidagi eriti suurt väsimust... zzzz

sweater: H&M
jeans: CALVIN KLEIN
shoes: ZARA (similar)

2 comments

  1. tundub nagu sul oleks nendes kingades väga ebamugav :( Muidu supernunnud teised :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tegelt? :D No eks ma ole rohkem flats girl ka ;) Aga super nunnud on nad tõesti!

      Delete