Follow via BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Hello beauties! Back in May I had a photoshoot for one of Estonia's fashion brand. We shot Bastion's fall/winter 2016 lookbook and so alltogether over 50 outfits from daytime to workwear to christmas / new year's party clothes. I thought I'd show some of my favorite outfits with you aswell, so here they are! Which one do you like the most? :)

Tere kaunitarid! Maikuus oli mul pildistamine ühele Eesti rõivabrändile. Nimelt olin ma Bastioni sügis-talv 2016 lookbooki modelliks ning seetõttu pildistamise kokku üle 50 rõivakomplekti alates igapäevasest riietusest ja kontoririietest kuni jõulude ning aastavahetuse peokomplektideni välja. Mõtlesin, et jagan mõningaid fotosid teiega ka, seega näete ülemistel piltidel minu lemmikuid komplekte Bastioni sügis-talvisest kollektsioonist. Milline versioon teile kõige meelepärasem on? :)

8 comments

 1. See hele mantel on väga kaunis. Aga peab ütlema, et need outfitid pole üldse sinulikud, kuigi need on kenad kõik ja sina oled ka võrratu nende sees :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nõustun Sinuga täiesti ;) Eks see bränd olegi suunatud veidi teisele sihtgrupile, kui seda olen mina ning stiliseerimisega ei olnud mul samuti mingit pistmist. Seekord olin vaid modelli rollis :)

   Delete
 2. Viimase rea vasakpoole kleit on väga ilus. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On tõesti! Kusjuures, tegu on hoopis seeliku ja pluusiga ;)

   Delete
 3. Jaa nõustun eelmise kommentaariga, et kuidagi pole üldse harjunud nägema sind sellistes riietes:)

  Aga see hele mantel ja eelviimasel pildil olev kleit on mu lemmikud:) Kõik riided sobivad sulle väga hästi:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma paistan iseendale ka täitsa võõras :P
   Kuid see hele mantel oli minu lemmik samuti - nii ilus ja mõnusalt pehme!

   Delete
 4. Valustav! Ma juba mõnda aega olen mõelnud, et Sa oled meie blogimaastikul samaväärne nagu Rootsis Kenza oma blogiga :) Kuigi ma tema blogil silma peal ei pea, siis tundub ta oma kodumaal väga populaarne nagu Sinu blogi eestlaste seas ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh Anni! Aitäh, et võtad aega mulle siia blogisse lisaks vaatamisele ka aeg-ajalt kommentaare kirjutada - ma hindan seda väga :)
   Ning suur aitäh, et võrdled minu blogi nii tubli, teguse ja võrratult kauni blogijaga nagu seda on Kenza. Sa oled nii armas :*

   Delete