kristjaana mere straw hat white button down shirt outfit

Follow via BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAMwhite shirt blue jeans yellow sneakers outfit

kristjaana mere straw hat outfit

converse yellow suede sneakers

straw hat white shirt

women fashion sneakers

I don't know why is it so, but lately I'm really into yellow! I've never really liked yellow color in clothing and accessories before and that's why I haven't had many yellow pieces either. But now I don't know what's going on haha! I have a yellow top and yellow heels and I just bought these yellow suede trainers I fell completely in love with the minute I saw them, naturally, and I'm thinking of getting a bag I wanted in red (my fave color) in yellow instead... What's wrong with me?! Do I need more sun or what's up with the yellowness haha.
But, on the other hand I'm not really compaining cause these sneakers are sick and I absolutely love them! I paired them with a simple white button down and blue jeans to let my shoes get all the attention and I put a hat on my head just because straw hats are the coolest thing for summer :P

Ma ei tea, mis on lahti, kuid viimasel ajal mind lausa tõmbab kollane värv! Kollast värvi riided ja aksessuaarid pole mulle kunagi varem eriti meeldinud, mistõttu pole mul aegade jooksul ka väga kollaseid tooteid olnud. Küll aga on nüüd miskit hoopis kummalist ja üllatavat toimumas haha! Mulle on riidekappi tekkinud kollane pluus ja kollased kingad ja lisaks ostsin ma nüüd endale veel need seemisnahast tossud ka, millesse ma kohe neid nähes totaalselt ära armusin ning mis on loomulikult kollast värvi. Kõige eriskummalisemana olen ma hakanud mõtlema, et peaksin ostma endale koti, mida olen kogu aeg tahtnud punast värvi (minu lemmikvärv) hoopistükis kollasena... Appi, mis minuga toimub?! Kas mul on vaja rohkem päikest saada või mis värk selle kõige kollasega on haha.
No mis iganes see ka poleks, on mul tegelikult päris hea meel ka, sest need tossud on küll superägedad ja mu uued lemmikud! Sobitasin neid eile esmakordselt kandes kokku lihtsa valge pluusi ja siniste teksadega, et lasta tennistel särada. Pähe tõmbasin mütsi lihtsalt seepärast, et õlgedest kaabud on suve kõige coolimad aksessuaarid :P

shirt: ASOS
jeans: MANGO
sneakers: CONVERSE (currently on sale!)

Post a Comment