Follow via BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM


Hey girls!
On Thursday and Friday I attended shows of Tallinn Fashion Week. This running around has clearly had an effect on me, since I woke up yesterday feeling horrible :( My head, ear and throat ached and I felt sick to my stomack. Which is why I've done nothing but laying in for the past 24 hours, feeling awful. And I need to be in top condition in 2 hours for a photoshoot... Luckily I am feeling a lot better today and I only have a huge headache.
But I wanted not to wait any longer to share with you my outfit and my favorites from the first day of TFW :)
I started this fashion week with a really fashionable dinner along with my Bloggersmarket girls at restaurant Konrad, outside of which we took these photos of my outfit. The food was devine and I loved the atmosphere! After dinner we headed to the shows to see designers Althea, Denim Dream, Iris Janvier, Piret Ilves and Liina Stein. Above you'll see my favorite pieces from each of the collections.
Which ones do you like the most?

Tsauki tüdrukud!
Neljapäeval ja reedel käisin ma Tallinn Fashion Weekil moeshowsid vaatamas. Kogu see ringijooksmine mõjus ilmselgelt mu tervisele, sest eile hommikul ärgates tundsin ma end kohutavalt :( Mu pea, kõrvad ja kurk valutasid ja mul oli süda paha. Seetõttu olen ma nüüd viimased 24 tundi ainult voodis pikali olnud ja maganud, sest midagi muud teha ei suuda. Ning juba 2 tunni pärast pean ma olema terve ja särav, sest siis algab mul üks pildistamine... Õnneks tunnen end täna hommikul juba palju paremini, ainult tohutu peavalu on veel.
Kuid tahtsin teiega väga siiski jagada oma esimese TFW päeva riietust ja ka lemmikuid palu kõigist kollektsioonidest :)
Sel aastal algas mu moenädal ühe väga moeka õhtusöögiga koos Bloggersmarketi tüdrukutega restoranis Konrad, mille ees ka minu outfiti pildid tehtud on. Toit oli imemaitsev ja kogu restorani kujundus ning atmosfäär olid super mõnus! Pärast õhtusööki suundusimegi showsid vaatama, kus astusid üles disainerid Althea, Denim Dream, Iris Janvier, Piret Ilves ja Liina Stein. Üleval näete minu lemmikuid komplekte igalt disainerilt.
Millised kollektsioonid teile enim meeldivad?

jacket: H&M
jumper: ZARA (similar)
jeans: LINDEX
bag: FURLA
boots: SEE BY CHLOE