kristjaana mere printed dark blue red patterned boat neck dress

Follow via BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

kristjaana mere printed dark blue red patterned boat neck dress

kristjaana mere kohvik komeet

kristjaana mere zaful boat neck patterned long sleeve dress

kristjaana mere coffee drinking in cafe

kristjaana mere dark blue long sleeve dress

Hey babes,
There's nothing I love more than taking time to have a nice long lunch and a dessert during weekends, just enjoying the day over a cup of coffee. This is the perfect treat for my soul, but definitely not so perfect for having a bikini body for summer haha! I just can't help it - sweets are my biggest weakness and I love to have a delicious dessert any time over some ricebread :)

Tsauki armsad,
Pole ühtegi muud tegevust, mida ma nädalvahetustel meelsamini teeks, kui seda on pikad lõunasöögid kohvikutes mõnusa magustoidu ja hea tassi kohviga. Niimodi lihtsalt aja maha võtmine ja päeva nautimine on tõeliselt mõnus tegevus minu hingele, kuid üldsegi mitte nii hea minu figuurile, eriti enne tulevat suve haha! Aga ma ei saa sinna midagi parata - magustoidud on kindlalt minu suurim nõrkus ja ma ei suuda kunagi ära öelda ühest (või mitmest) tükist maitsvast koogist :)

dress: ZAFUL

4 comments

 1. Hei, mul oleks üks teistmoodi küsimus (võibolla on seda muidugi Sinult kunagi juba küsitud), aga uuriksin, kuidas oled lahendanud olukorra kihlasõrmus-abielusõrmus - näen et kannad neid tihti koos ja samas ka eraldi, siis vahel ka kolm tükki stack'ina jne. Olen kihlatud ning mul oli koguaeg kindel nägemus, et mõlemad sõrmused on samas sõrmes ja et abielusõrmus on lihtsalt ilma suure kivita kihlasõrmuse variant - niisiis juhuslikult leidsime täpselt sama kujuga sõrmuse kui on kihlasõrmus ning paljude väikeste teemantidega nagu ma algselt soovisin (kihlasõrmus siis suure kivi ja poolringis ühes reas teemantidega ja tulevane abielusõrmus kolme rea pisikeste teemantidega poolringis - loodan et on arusaadav seletus). Mees soovis algusest peale lihtsalt tavalist, kuid veidi laiemat sõrmust. Nüüd olen hakanud mõtlema, et võibolla peaks ikkagi abielusõrmused ühesugused olema (kuigi see varem mind kunagi ei häirinud) ja peaksin ka otsustama tavalise sõrmuse kasuks. Samas mulle nii meeldib see kahe sõrmuse kombo, et ei tahaks sellest väga loobuda..korra tuli mõte, et võibolla siis teha kolme sõrmuse stack? Pulmad on sel suvel ja aega veel mõelda on, aga ma justkui ei suuda valida. Kuidas Teil see protsess käis? Oskad Sa midagi nüüd soovitada, kui sõrmused mõnda aega sõrmes on olnud? Oleksid midagi teisiti valinud? Kas valisite juba kihlasõrmuse koos?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei :)

   Mina kandsin kihlasõrmust vasaku käe sõrmel kuni sinnamaani, kui abiellusime. Abielludes otsustasime mõlemad hakata abielusõrmust vasakus käes kandma, kuna see on südamele lähemal :) Seetõttu tõstsin kihlasõrmuse paremasse kätte ümber.
   Abielusõrmused on meil mõlemal ühesugused - sellised klassikalised ümmargused sõrmused, aga väikeste nikerdustega pealt, et päris tavalised poleks. Kihlasõrmus on mul suure kiviga ja samuti kannan ka kolmandat sõrmust, mis on väikese rea teemantitega.
   Üldiselt kannan ma siis vasakul käel abielusõrmust ja selle kõrval seda peenikest sõrmust ning suurema kiviga kihlasõrmust paremal käel. Viimased paar kuud on mul aga just sellel sõrmel mingi hull lööve olnud, mistõttu olen kihlasõrmust kandnud abielusõrmusega koos vasakul käel. Ja mulle päris meeldib see stacked variant ka :)
   Üldiselt ma arvan, et kandke kuidas iganes soovite - teie abielu ja peaasi et ise rahul oleksite :)))

   Delete