kristjaana mere leather jacket printed sweater french braidsFollow via BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

kristjaana mere leather jacket printed mom jeans flatform shoes

kristjaana mere prada sunglasses barneys leather jacket dutch braids

 kristjaana mere prada sunglasses barneys leather jacket dutch braids spring outfit

kristjaana mere prada sunglasses barneys leather jacket dutch braids spring fashion

kristjaana mere prada sunglasses barneys leather jacket dutch braids flatform shoes mom jeans

kristjaana mere winter casual outfit

Good morning sweeties!
Seems like I'm rocking these french braids a lot these days... It's a funny thing with them, since I didn't actually like these at all when they all of a sudden became very popular among women with certain type of style. So I thought I'd never wear them myself, especially since I have quite a huge forehead haha. But, never say never! One day at home, when it was still too soon to wash my hair, but it was just one of those very bad hair days, I started braiding my hair and ended up doing two braids. I kind of liked it and so now I've done french braids a couple of times :)

Tere hommikust armsad!
Paistab, et ma kannan viimasel ajal päris tihti neid kalasabapatse... Nendega on üldse üks naljakas lugu, sest alguses mulle kohe üldse sellised patsid ei meeldinud, kui nad praktiliselt üle öö teatud stiiliga naiste seas väga popiks said. Seetõttu ma olin kindel, et mina selliseid punupatse küll kunagi ei kanna, eriti kuna mul on veel suht hiiglaslik otsaesine haha. Kuid, ära kunagi ütle mitte kunagi! Üks päev aga, kui mul oli veel juuste pesuks liiga vara, kuid samas ei allunud mu juuksed absoluutselt mitte mingisugusele kontrollile, hakkasin ma punuma. Lõpuks olid mu juuksed kahes kalasabapatsis ja mulle täitsa meeldis see tulemus, rääkimata mugavusest! Nii et nüüd olen mõned korrad sellised patse endale teinud ning usun, et teen neid tulevikus veelgi :)

sweater: ZAFUL
jeans: ZAFUL
sunglasses: PRADA
shoes: ZAFUL