kristjaana mere instagram october

Hello November!
So glad to say these two words, not only cause November is my birthday month, but also cause October was the worst month ever and I couldn't wait for it to be over already. Everything that could go wrong, went wrong in October and we had to face all the struggles and troubles in the world all together and it was just so tiring and literally the hardest 30 days of my life. But I'm not going to talk about all that in details here, since this is a place for everything positive and inspirational. And there's nothing inspiring about struggles... (well actually there is - overcoming them is truly inspiring!) So I'm only focusing on the good that November has to offer for us and I am truly grateful for that we've got each other and we're all healthy :)
Here's a little recap of the beautiful October moments from my Instagram. Look forward to seeing you on Insta as well, you can follow me @kristjaana ;)
Have a lovely Sunday babes!

Tere november!
Mul on nii hea meel öelda neid kahte sõna ja mitte ainult seetõttu, et november on mu sünnipäevakuu, vaid ka seepärast, et oktoober oli kõige kohutavam kuu üldse ja ma ei jõudnud ära oodata, millal see juba läbi saab. Kõik, mis sai valesti minna, läks valesti ja veel 10 kordselt. Me pidime võitlema kõigi maailma katsumuste ja muredega ja see kõik kokku oli lihtsalt nii väsitav ja minu elu 30 kõige raskemat päeva. Kuid ma ei hakka siin sellest kõigest detailselt rääkima, sest siinne blogi on siiski kõigele positiivsele ja inspireerivale pühendatud ja raskustes pole mitte midagi inspireerivat... (või no tegelt on küll - nende ületamine on väga inspireeriv!). Kuid siiski keskendun ma kõigele heale, mis novembril meile pakkuda on ja olen südamest tänulik selle üle, et mul on mu pere ja me oleme kõik terved :)
Siin on aga teile väike kokkuvõte oktoobri ilusatest hetkedest läbi minu Instagrami. Loodan teid kõiki ka seal näga, minu kasutajanimi on @kristjaana ;)
Mõnusat pühapäeva teile armsad ja aitäh, et käite ikka seda blogi külastamas!

kristjaana mere instagram october

kristjaana mere instagram october


Follow Kristjaana on Bloglovin / Facebook / Instagram