kristjaana mere red sequin bomber jacket

I'm a huge fan of sequin, but you probably already knew that ;) I've always liked everything bright and shiny from a pretty young age and I remember my parents calling me magpie cause of that haha. Well anyway, getting this sequin bomber was a no-brainer for me and of course I matched it with my favorite sequin espadrilles for a casual look with a little touch.
Another reason why I love bright sequins is that they light up your mood, too! Yesterday was a very, very bad day for me. One of the worst in a long time... But after crying a little, getting a large cup of coffee, taking a long evening walk with my hubby and having a 2-hour phone call with my mom, I felt a lot better and that is why I dressed up like this today - to shine bright and face all possible challenges with ease :)

Ma olen tohutusuur litrite fänn, aga te vist juba teate seda ;) Tegelikult on mulle kõik läikiv ja sädelev juba päris varakult meeldinud, sest ma mäletan, et mu vanemad kutsusid mind vanasti harakaks haha. Igaljuhul, polnud mingi üllatus, et ma endale just sellise litritega jakikese muretsesis ja otse loomulikult kandsin ma seda koos oma litritega kaetud espadrillidega, luues mõnusalt lihtsa looki väikese lisandiga.
Teine põhjus, miks mulle aga erksad ja sädelevad litrid meeldivad, on seepärast, et nad suudavad koheselt ka sind ennast särama panna! Eile oli mul üks väga, väga halb päev. No ikka väga halb ja kõik raskused ning takistused tulevad ju ikka korraga, et elu keerulisemaks teha... Kuid õnneks pärast natukest nutmist, üht suurt tassi kohvi, pikka õhtust jalutuskäiku oma perega ja 2-tunnist telefonikõne emaga tundsin ma end tunduvalt paremini. Ning seetõttu ma täna just selliselt riietusingi - et särada ja edaspidi kõiki teele tulevaid takistusi kergelt ületada :)


kristjaana mere covu clothing red sequin bomber jacket

kristjaana mere red sequin bomber jacket white ripped jeans sequin espadrilles

kristjaana mere covu clothing red sequin bomber jacket

GINA TRICOT JEANS (similar here)

Follow Kristjaana on Bloglovin / Facebook / Instagram