kristjaana mere hm striped knitted set

Totally not my typical type of clothing with the bodycon shape look and a midi lenght skirt hehe! Those are the two things I've always avoided in clothing cause wearing tight dresses without having any hips and butt makes me feel like a sausage and the midi skirts always give me an appearance that my legs are too wide...
But when I saw this striped knitted set from H&M winter collection I fell so in love with it and thought I should just wear it! I'm actually wearing a skirt and a top not a dress ;) They both are super warm and ideal for the colder fall days to come.

See riietus on nüüd küll täitsa mitte minu tüüpiline stiil, sest pikad kehasse rõivad ja ülepõlve-seelikud pole kohe üldse see, mida muidu kannan hehe! Kaks asja, mida ma üldiselt riietuses väldin, on väga liibuvad kleidid, sest ilma puusade ja peputa näen ma neis nagu sardell välja ning midiseelikud jätavad mulle alati mulje, et mul on jube paksud sääred...
Kuid kui ma nägin seda triibulist kootud komplekti H&M-i talvekollektsioonist, armusin ma neisse ja mõtlesin, et pean lihtsalt proovima neid kanda! Muide, ma kannan siin piltidel pluusi ja seelikut, mitte kleiti ;) Need on mõlemad super soojad, mistõttu ideaalsed tulevateks külmadeks sügisilmadeks.

Shop striped knitted midi skirts and dresses:


kristjaana mere hm striped knitted top skirt

kristjaana mere hm black white striped knitted top skirt

kristjaana mere hm black white striped knitted top midiskirt

kristjaana mere fall fashion outfit striped knitted dress

kristjaana mere fall fashion outfit black white striped knitted dress

kristjaana mere fall fashion outfit black white striped knitted dress

Follow Kristjaana on Bloglovin / Facebook / Instagram

2 comments

  1. Väga kaunis kleit. Oleks mul vaid keha, millele see sobiks. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Ja sovitan proovida ikka, sest nagu ma kirjutasin, siis ka mul pole sellise riietuse jaoks sobivalt vormikas keha ja ometi istus seljas täitsa hästi ;)

      Delete