kristjaana mere instagram

I put together two collages with some photos from my Instagram account taken during the last summer month. I find these two to represent the overall appearance of my profile really well since they both show the mix of the things I like and what you most often see me posting there.
That said, my Instagram consists of clean simple photos that show my favorites - my daily outfits and bits of fashion, fresh flowers, delicious food and everything beautiful around me. So if you like what you see and want more, then come follow me along on Instagram @kristjaana! :))

Ma panin kokku kaks kollaaži mõningatest oma Instagrami piltidest, mida olen viimase suvekuu jooksul postitanud. Minu meelest esindavad need kaks piltidekomplekti väga hästi minu profiili üleüldist välimust, sest need mõlemad on segud sellest, mis mulle meeldib ja mida ma kõige rohkem sinna postitan. 
Täpsemalt öeldes sisaldab mu Instagram lihtsaid ja "puhtaid" pilte minu lemmikutest asjadest - moest ja minu igapäevastest riietustest, lilledest, maitsvast toidust ning kõigest ilusast minu ümber. Seega, kui teile meeldib see, mida hetkel siin näete ja tahate näha rohkemat, siis tulge järgnege mulle Instagramis @kristjaana! :))

kristjaana mere instagram

Post a Comment