kristjaana mere instagram

Hey-hey! My first post in August taking together some snaps from July with Instagram photos. Last month was a good one - full of laughter, beautiful moments with my family, good food, fashion and training. I'm sure this month will be even better since it's starting pretty good with my parents arriving tonight for a week and my sister coming to visit us at the end of the month :)))
I'm going to be out and about Munich next week with my parents so this means lots of photos on my Instagram. Be sure to follow me there @kristjaana to not miss anything! ;)

Hei-hei! Augusti esimene postitus algab väikse kokkuvõttega mu juulikuu tegemistest Instagrami vahenduse. Eelmine kuu oli väga mõnus - täis naeru, ilusaid hetki perega, head toitu, moodi ja treeninguid. Ma olen täiesti kindel, et see kuu tuleb veel parem, kuna ta algab juba super hästi! Nimelt täna õhtul saabuvad meile nädalaks külla mu vanemad ja kuu lõpupoole külastab meid mu õde :)))
Järgmise nädala jooksul olen palju Müncheni peal ringi liikumas, mis tähendab hulganisti fotosid mu Instagrami kontol. Järgnege mulle seal @kristjaana et mitte miskit maha magada! ;)

kristjaana mere instagram

Post a Comment