kristjaana mere summer navy striped outfit

I love matching sets! Much more than I like jumpsuits that just don't fit me... I don't know if it's because I'm too tall for them or have a wrong body type or something else, but they look so off on me haha. Anyway, matching sets of tops and pants look just like jumpsuits but fit much better and are actually more comfortable to wear. I have one floral set you can see here and I've also worn this striped navy set before here.
Are you a jumpsuit wearer or do you prefer matching pants and tops like me?

Mulle hullult meeldivad igasugused komplektid! Tunduvalt vähem meeldivad mulle väljanägemiselt sarnased jumpsuit'id, mis kohe üldse mulle ei sobi... Ma ei tea, kas asi on selles, et ma olen nende jaoks liiga pikk või lihtsalt vale kehatüübiga, aga jumpsuit'id näevad mu seljas väga koledad välja haha. Igaljuhul, kuna jumpsuit'i idee pealaest jalatallani ühesugusest riietusest mulle meeldib, siis on ideaalne lahendus pükstest ja pluusidest koosnevate komplektide näol. Need sobivad mulle tunduvalt rohkem ja on kordades mugavamad kanda ka ;) Rääkides komplektidest on mul veel üks lilleline set, mida kandsin siin ning olen ka seda tänase postituse sinisetriibulist setti varem kandnud siin.
Kas teie olete jumpsuit'i kandjad või eelistate pigem pükse-pluuse nagu mina?

Shop this look:


kristjaana mere munich fashion blogger

kristjaana mere munich summer 2015 street style

kristjaana mere striped navy jumpsuit summer outfit

kristjaana mere münchen fashion blog

kristjaana mere street style summer outfit stripes

H&M DENIM JACKET (similar)

8 comments

 1. poisid tänavanurgal on naljakad. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha jaa, blogija elu :D Ma nii harjunud juba sellega, et alati vaadatakse, kui pildistan, et ei pane enam tähelegi.

   Delete
 2. Pildi pealt näeb see täitsa nagu jumpsuit välja, mina ei teeks vahet :) Mulle endale ka hullult meeldivad jumpsuit'id, aga mul on vist ka liiga pikk torso nende jaoks, alati jäävad kuidagi ilmelikult seljas - kas on talje liiga kõrgel või kisub kuskilt.
  Tahtsin tegelt veel öelda, et imetlen teid väga sellise julge otsuse eest, et niimoodi välismaale kolisite!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just, mul jäävad alati kõik püksid kukekad :S Kuigi vahel nii meeldib mõni jumpsuit ja väga loodan, et sobiks, siis paraku ikka mitte.
   Ja suur aitäh sulle :) Kui Sul endalgi mingi unistus, ükskõik milline, siis tee see teoks! Elad vaid korra ;)

   Delete
 3. Mul on sama probleem, kas kehatüüp või pikkus ei sobi jumpsuiti kandmiseks, kuigi need väga meeldivad :D

  ReplyDelete
 4. honey, its "more thAn" and "Wrong" not "Rong"

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha seda then'i ma ei oska kommenteerida, aga muidu mul arvuti "parandab" kõik inglisekeelsed sõnad automaalselt eesti keelseteks sarnasteks sõnadeks ja kuigi ma vaatan üldjuhul teksti pärast üle, siis mõni sõna jääb ikka kahe silma vahele. Sellest ka wrong - rong variant :)

   Delete
 5. Ma ei ole varem jumpsuiti kandnud, kuid mu mees tahab, et alati poodides selliseid prooviksin. Selleks suveks lasen õmmelda playsuiti :)

  ReplyDelete