Hey hey! I'm sorry I have been totally absent for the past 5 days. I am currently on a vacation with my family and even though I planned on posting several blog posts from our stay here in Sahl Hasheesh, it turns out I can't. The internet connection is really slow here and doesn't let me upload any photos from my computer to this blog. So I ask for your patience till I get back home and hope you follow my journey along via Instagram where I upload several photos every day :)

Hei hei! Mul on nii kahju, et olen viimasel 5 päeval selle blogi ja teid, kallid blogilugejad, täitsa unarusse jätnud. Viibin hetkel puhkusel oma perega ja kuigi plaanisin selle aja jooksul teile mitu blogipostitust teha siit Sahl Hasheeshist, siis kahjuks ma seda ikkagi teha ei saa. Tuleb välja, et siinne  internetiühendus on nii aeglane, et ta ei lase mul mitte ühtegi pilti arvutist blogisse üles laadida :( Seega pean paluma teil olla veidi veel kannatlikud ja lugeda uusi postitusi nädala lõpupoole, kui olen tagasi kodus. Seniks aga saate minu tegemistega kursis olla Instagrami vahendusel, kuhu laen mitu korda päevas uusi pilte :)