kristjaana-mere-2014-recap

What a wonderful year it has been! 2014 will always be in my heart as a year of big changes and lots of love. Many of my dreams came true this year and I am so grateful for everything in my life, including the things I didn't want or didn't get, because I know that absolutely everything happens for a reason and the best is yet to come :))
At first I thought of doing a recap of 2014 through my outfits but  added personal photos aswell to make a collection of the best moments from this year. Makes me smile looking at these photos now, cause each and every one of them has a sweet story behind with bright memories.
Have a great end of the year and see you all in 2015!

Milline imeline aasta see on olnud! Vau! 2014 jääb alati mulle meelde ja südamesse, sest see aasta tõi mu ellu palju muutusi ja armastust. Vaadates aastale tagasi on tore meenutada, et nii mitmed mu unistused täitusid ja ma olen tohutult tänulik kõigele oma elus. Kaasa arvatud asjadele, mida ma ei tahtnud või ei saanud, sest ma tean, et absoluutselt kõik juhtub põhjusega ja parim on veel ees :))
Alguses mõtlesin ma teha aasta outfittide kokkuvõtte, kuid kuna sel aastal oli palju toredaid hetki ja sündmusi, lisasin ka isiklikumaid pilte siia kollektsiooni. Naeratus tuleb näole, kui vaadata neid pilte, sest iga üks neist on tähendusega ja hõlmab endast armsaid mälestusi.
Ilusaid vana-aasta lõppu teile kõigile ja kohtume juba 2015. aastal!