chicwish-white-lace-dress-outfit-turkey

Although it has made a few appearences on my Instagram account, it's time to properly show you my current favourite dress inside my closet - the white lace dress. I've gotten countless compliments while wearing it and I can't blame it, it really is magical! And lucky for you, it's now on sale, too :))

Kuigi paaril korral on juba minu Instagrami vahendusel teda nähtud, on aeg teile korralikult esitleda minu hetke lemmikleiti - seda valget pitskleiti. Ma ei jõua enam kokku lugeda, kui mitmeid komplimente ma seda kandes olen saanud ja ausalt öeldes, ma mõistan seda täielikult, sest see kleit on lihtsalt imeline! Mis veel parem, praegu on ta ka allahinnatud :))

Shop the look:

white-lace-dress-chicwish-necklace-marc-jacobs

black-white-outfit-chicwish-lace-dress-mango-flats

antalya-turkey-outfit-white-dress

chicwish-lace-dress-ralph-lauren-polo-armani-jeans-trainers
MANGO FLATS (similar)
H&M BAG
MICHAEL KORS WATCH (here)
MARC BY BARC JACOBS NECKLACE (here)

4 comments

  1. Kaua sel leheküljel,kust kleit tellitud tarneaeg on?

    ReplyDelete
  2. Kleit on tõesti super kaunis! Väga armas perekond olete :)

    ReplyDelete