ice-cream-bikini-tattoo-necklace-beach
Hi babes! Today I'm showing the photos taken with my phone from our vacation.
I believe you all know that I'm a total Insta-addict haha. Which is why I kindly suggest you to follow me on Instagram if you aren't already because today is THE DAY if you know what I mean (ta-ta-ta-daa, ta-ta-ta-daa)!!! I'll will be uploading some snaps through-out the day so you can get a real-time glimpse of my special day :)

Tsau armsad blogi lugejad! Täna näitan ma teile oma telefoniga tehtud puhkusepilte.
Ma usun, et te kõik olete kursis sellega, et ma olen täiesti Insta-sõltuvuses haha. Sellest tulenevalt soovitan teil kõigil soojalt mind Instagramis jälgima hakata kui ta seda veel ei tee, sest täna ongi SEE PÄEV kui te teate, mida ma mõtled (taa-ta-ta-daa, taa-ta-ta-daa)!!! Ma lisan päev läbi pilte, nii et sealt saate te esimestena näha, kuidas mu kõige erilisem päev kujuneb :)

meder-resort-hotel-kemer-turkey

kemer-beach-pink-stradivarius-skirt-white-gina-tricot-t-shirt

more-coffees-milkshake-ice-latte-kemer

meder-resort-hotel-kemer-stripe-bikini-pool-sun

green-hm-bikini-body-fit-fitness-slim

toddler-beach-ice-cream

meder-resort-hotel-lobby-kemer-turkey-denim-on-denim

talya-cafe-antalya-turkey-balcony

meder-resort-hotel-pool-kemer-antalya-turkey

floral-peplum-top-pants-suit-hm