mango red tweed jacket striped shirt white jeans

As I stated in one of my recent posts, family is really important to me. And I don't only mean my fiance and son, I've always been very close to my parents and sister growing up aswell. So on Saturday, I called my mom and sister and invited them to a mother-daughter (and grandson :P) date for a girl time, cause I love talking to them about what everyone has been up do and share some laughs. We wondered the streets of old town and ate a delicious dinner at a sweet cafe. Here are some moments captured by my sis.

Nagu ma ka ühes hiljutises postituses kirjutasin, on mu pere mulle väga tähtis. Ja ma ei mõtle selle all vaid oma meest ja last, ma olen olnud terve elu väga lähedane ka oma vanemate ja õega. Laupäeval helistasin ma oma emale ja õele ja kutsusin neid ema-tütarde (ja lapselapse :P) kohtingule, et veeta mõnusalt koos aega naerdes ja rääkides, mis keegi vahepeal teinud on. Me käisime vanalinnas jalutamas ja sõime maitsva õhtusöögi armsas kohvikus. Siin näete mõningaid minu õe poolt jäädvustatud hetki laupäevast.
 
outfit striped hm shirt mango tweed jacket ripped jeans leopard shoes

old town toddler outfit colourful

toddler outfit yellow vest blue jeans

mango red tweed jacket gold details

tallinn old town streets

MANGO TWEED JACKET (similar here and here)
H&M SHIRT (similar here and here) AND BAG
GINA TRICOT JEANS (similar here and here)
IL MIO SHOES (similar here and here)
Shop the look: