leather-jacket-long-scarf-jeans-tshirt-outfit

I'm back with long forgotten outfit post from last weekend when it was still warm and sunny. Luckily my computer works again and I have many exciting news and giveaways coming up for you guys very soon. Stay tuned and check back on my blog and Facebook page to to see what I've planned for you!
 

Ma olen lõpuks tagasi koos ammu unustatud outfitipostitusega eelmisest nädalavahetusest, kui ilm oli veel soe ja päikeseline. Õnneks mu arvuti on jälle töökorras ning mul on mitmeid põnevaid uudiseid ja loosimisi kohe-kohe tulemas. Püsige lainel ja külastage uuesti mu blogi ning Facebooki lehte, et näha, mis üllatusi ma teile planeerinud olen!

casual-outfit-tshirt-jeans-scarf-jacket

blue-mirror-sunglasses-black-outfit

black-leather-jacket-jeans-white-shirt-belt

red-print-scarf-orange-mohito-bag

black-white-outfit-pop-of-red

BERSHKA JACKET AND BELT
GINA TRICOT SHIRT
FOREVER 21 JEANS
 MANGO SHOES
MOHITO BAG
H&M SUNGLASSES