hm-army-green-coat-shirt-zara-jeans

Looking at my closet I can definitely say I'm a shoes & bags kinda girl. They catch my eye so much more than any piece of clothing ever will. Over the last year I've sold many of my bags, cause at one point I didn't have any place to put them anymore. And now I have to start taking over Richard's side of the shoe closet, cause mine is packet... But to keep some order I made a deal with myself that from now on I will only buy high quality designer shoes and bags and stop with the emotional shopping of high street fashion pieces, that look so pretty and tempting, already haha (cause actually instead of 3-4 highstreet bags/shoes I could get a quality one).
Since I've wanted pony hair slippers for so long, I finally found ones that fit me perfectly! Definitely money well spent :)

Kui ma vaatan oma garderoobi, siis ma võin kindlalt väita, et ma olen pigem kingade & kottide fänn. Ilus kingapaar või kott püüab mu pilku palju rohkem kui ükski riietusese seda kunagi teha saaks. Viimase aasta jooksul olen ma edasi müünud mitmeid oma kotte, sest ühel hetkel mul polnud neid enam kuskile panna. Ja nüüd tundub, et pean hakkama üle võtma ka Richardi poolt meie jalanõukapis, sest minu osa on juba pilgeni täis... Kuid selleks, et saavutada mingi kord, tegin ma endaga diili, et edaspidi ostan ma vaid kvaliteetseid disainerkingi ja -kotte ja loobun sellest emotsionaalsest šoppamisest nähes ilusat ja ahvatlevat kiirmoe valikut, mis tundub ju kõik nii odav haha (kuid tegelikult saaks 3-4 koti/kingapaari asemel juba ühe kvaliteetse).
Kuna ma olen tahtnud endale ponikarvaga kingi juba nii kaua, siis lõpuks leidsin ma need täiuslikud! Kindlasti hästi investeeritud raha :)

hm-striped-blue-shirt-monton-statement-necklace-ray-ban-sunglasses

green-coat-jeans-leopard-shoes-spring-outfit

blue-green-classic-outfit-hm-zara-monton

button-up-shirt-blue-statement-necklace

leopard-fur-tassel-loafers-zara-jeans

hm-army-green-coat-leather-sleeves

hm-shirt-coat-zara-blue-jeans

H&M COAT, SHIRT AND BELT
ZARA JEANS
MONTON NECKLACE
IL MIO SHOES (similar here and here)
GLOBAL ACCESSORIES BAG
RAY-BAN SUNGLASSES (here)
MICHAEL KORS WATCH (here)2 comments

  1. Väga kihvt ouffit! Ja kiidan ka kaelakee valikut, see on minu üks lemmikutest (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh sulle :) Olen ise ka selle kaelakeega väga rahul, lihtne kõigega sobitada!

      Delete