Big question for all the mommies reading my blog: how are you able to take photos with your toddlers?
Whenever I want to take outfit photos, Thor instantly forgets how to walk and wants me to hold him or walk somewhere else hand in hand. So posting some outfit posts here with just me being in the picture is really difficult lately. Haha total mommy problems :D To give you a better overview of the situation, here is what Richard captured on Sunday in the oldtown.

Suur küsimus kõigile emmedele, kes mu blogi loevad: kuidas teil õnnestub pilte teha oma väikese vääniku kõrvalt?
Paistab, et alati, kui ma tahan oma outfitist pilte teha, siis kaotab Thor hetkega kõndimisvõime ja tahab mu sülle või et ma temaga käest kinni kuhugi mujale kõnniksin. Seetõttu on blogisse outfitipostituste jaoks selliste piltide saamine, kus ainult mina üksinda peal olen, väga keeruline. Haha täielikud emme-probleemid :D Aga et saaksite kogu situatsioonis parema ülevaate, siis siin on pildid, mis Richard sai minu outfitist pühapäeval vanalinnas.MANGO BLOUSE, SHOES (similar here, here and here) AND SUNGLASSES (similar)
GINA TRICOT JEANS (similar here, here and here)
ZARA FUR VEST
H&M JACKET (similar here and here)
GLOBAL ACCESSORIES BAG (similar)