Hey hey! Here I am wearing a typical weekend outfit that is cofortable and suitable for a day outside in the city at the same time. I spent this Sunday chilling outside in the sun, shopping and eating yummy food with Thor and Richard. Those are the kind of days that I really appreciate and that give me so much energy and warmth.

Hei hei! Siin ma olen, kandmas oma tüüpilist nädalavahetuse outfitti, mis on samal ajal nii mugav kui ka sobilik päevaks linnas. Ma veetsin selle pühapäeva koos Thori ja Richardiga õues mängides ja jalutades, šopates ning hõrgutavaid toite süües. Sellised päevad on mu lemmikud - nad annavad mulle nii palju energiat ja soojust ja ma väga hindan neid.
 


STRADIVARIUS SHIRT
ZARA JEANS
H&M COAT, BAG, BELT AND SUNGLASSES
NIKE SNEAKERS
ASOS EARRINGS

4 comments

 1. Vaatasin, et Versace särk.. aga rip-off muster :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. On jap Versace motiivi ja värvidega sarnane. Mulle meeldib :)

   Delete
 2. hei :) Oled sa möelnud vlogi peale ? Võiksid teha perega koos olles :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole mõelnud ausalt öeldes, aga hea mõte! Mis teemalisi videopostitusi ootaksite? :))

   Delete