Hey hey! I'm still alive even though I have been a really bad blogger for the past 4-5 days. I had a stomach flu last week. Luckily it was only for two days and over by weekend but it really knocked me down, laying in bed and feeling awful. I don't understand what is it with me and my health lately, it seems I catch every single flu out there and I have been sick twice in a month... I think it's my body's way to tell me I need some rest, so I'm trying to take it a little easier for a while...

Hei hei! Ma olen endiselt elus, kuigi seda ei ütleks mu olematute blogi sissekannete järgi viimase 4-5 päeva jooksul. Ma olin eelmisel nädalal kõhugripis. Õnneks kestis see vaid kaks päeva ja laupäevaks oli mu tervis korras, kuid need 2 päeva olid päris kohutavad. Ma ei suutnud voodist püstigi tõusta ja tundsin end väga halvasti. Ma ei saa aru, mis mu tervisega viimasel ajal viga on!? Paistab, et ma nakatun absoluutselt igasse haigusesse mis ringi liigub, sest olen viimase kuu aja jooksul juba 2 korda haige olnud... Mulle tundub, et see on minu keha viis öelda mulle, et ma vajan puhkust. Seega ma püüan nüüd väheke vabamalt võtta mõnda aega. Ja puhkusereis sai ka broneeritud! Küll alles sügiseks, kuid patareid saavad laaditud :)

SHEINSIDE CARDIGAN
H&M BLOUSE
STRADIVARIUS JEANS
MARC BY MARC JACOBS NECKLACE

6 comments

 1. Tere Kristjaana! Olen ammu vaadanud, et sul on väga ilus kulmukaar. Kuna tahaksin ka oma kulmukaart lasta modelleerida, siis kas oskad soovitada head kosmeetikut selleks? Kas sa enda kulmujoone olen ise kitkunud või julged oma kosmeetikut ehk soovitada?

  ReplyDelete
 2. Aitäh sulle :)
  Ma kahjuks ei oska sulle ühtegi kindlat kosmeetikut selleks soovitada, sest ise pole julgenud kellegi teise kätte oma kulmi anda ja teen alati kõik ise alates kitkumisest kuni värvimiseni.

  ReplyDelete
 3. Ilusad pildid! Ja need padjad ja pleed tunduvad nii mõnusad olevat:)

  Kuhu sa reisid siis? Turismimessilt sai endalegi reis Kreekasse broneeritud.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Need padjad on Thori lemmikud ka, nii mõnusad pehmed! (Hemtexist sain)
   Ma kahjuks Turismimessile ei jõudnudki, ei tahtnud igaks juhuks sinna rahvamassi sisse minna, kui just olin haige olnud... Me lähme taaskord Türki, aga seekord Kemerisse.
   Kuhu sa Kreekas lähed? Olen paar korda Rhodosel käinud - väga lahe koht, eriti kui noor inimene oled ja pidutseda tahad hehe ;)

   Delete
  2. Olen ka Türgis käinud, aga Alanyas. Ma olen varem Kreetal käinud ja mulle väga meeldis. Kõige ilusam rand, kus käinud olen. Seekord lähen Rhodosele. Mida sa soovitaksid seal külastada? Kas käisid Symi saare ühepäevasel kruiisil ka? Paljud on seda soovitanud külastada.

   Mia

   Delete
  3. Me käisime ka eelmine kord Alanyas :)
   Rhodosel käisin ma pealinnas suures vanalinnas ja siis liblikate orus ja mingites koobastes ka üleval mägedes. Need kõik olid päris lahedad. Mõlema Rhodose reisi ajal käisin ühepäevasel kruiisil Hydra saarele, kus pole siiamaani ühtegi autot ja seal on väga ilusad värvilised majad mägede otsas. Kindlalt soovitan! Symi saare kohta ei oska kahjuks öelda, sest seal ei käinud.

   Delete