Hey hey! I'm still alive even though I have been a really bad blogger for the past 4-5 days. I had a stomach flu last week. Luckily it was only for two days and over by weekend but it really knocked me down, laying in bed and feeling awful. I don't understand what is it with me and my health lately, it seems I catch every single flu out there and I have been sick twice in a month... I think it's my body's way to tell me I need some rest, so I'm trying to take it a little easier for a while...

Hei hei! Ma olen endiselt elus, kuigi seda ei ütleks mu olematute blogi sissekannete järgi viimase 4-5 päeva jooksul. Ma olin eelmisel nädalal kõhugripis. Õnneks kestis see vaid kaks päeva ja laupäevaks oli mu tervis korras, kuid need 2 päeva olid päris kohutavad. Ma ei suutnud voodist püstigi tõusta ja tundsin end väga halvasti. Ma ei saa aru, mis mu tervisega viimasel ajal viga on!? Paistab, et ma nakatun absoluutselt igasse haigusesse mis ringi liigub, sest olen viimase kuu aja jooksul juba 2 korda haige olnud... Mulle tundub, et see on minu keha viis öelda mulle, et ma vajan puhkust. Seega ma püüan nüüd väheke vabamalt võtta mõnda aega. Ja puhkusereis sai ka broneeritud! Küll alles sügiseks, kuid patareid saavad laaditud :)

SHEINSIDE CARDIGAN
H&M BLOUSE
STRADIVARIUS JEANS
MARC BY MARC JACOBS NECKLACE