Today marks the start of the year of the blue wooden horse in Chinese calendar. Horse is the symbol of travelling and of speedy success. I don't mind having a year full of either of them ;) 2014 is the year for the optimists and extroverts and to start this year on a right note, wear something blue today under a fur coat and eat fish and caviar.
To celebrate the year of the horse in this blog, I collected cool photos of anything and everything with horses. This was pretty strange for me and my mom probably gets a shock seeing horses all over my blog thinking what's wrong with me, since I don't actually like horses at all. I had a really bad accident while horseback riding about 15 years ago and I haven't stepped near a horse ever since. But I am fighting my fears in order to have the best year to come. Wish you all an amazing horse year!

Täna algab Hiina kalendri järgi sinise puuhobuse aasta. Hobune sümboliseerib reisimist ja kiiret edu. Mul poleks kummagi vastu midagi ;) 2014 on aasta optimistidele ja ekstrovertidele ning et alustada seda aastat õigesti ja tuua endale õnne lähemale, tuleks täna kanda midagi sinist karvase kasuka all ning süüa kala ja kaaviari.
Tähistamaks hobuseaasta algust siin blogis, panin ma kokku lahedad pildid kõigest, mis hobustega. Hobusepiltide otsimine oli üsna võõras ettevõtmine minu jaoks ja mu ema saab arvatavasti šoki kui ta näeb hobuseid üle terve mu blogi mõeldes mis mul viga on, sest mulle tegelikult ei meeldi üldse hobused. Umbes 15 aastat tagasi juhtus mul väga valus õnnetus hobusega ratsutades ja ma olen sellest ajast alates hobustest suure kaarega mööda jalutanud. Kuid ma võitlen oma hirmudega, sest ma tahan, et algav aasta tuleks minu jaoks parim. Soovin ka kõigile teile imelist hobuseaastat!

Post a Comment