Last week was really off for me fitness-wise... Eating only the foods I'm allowed is a big challenge for me, since I have such a huge sweet tooth. Training is the fun part and I truly love the feeling of getting stonger every day, but training only is not enough and if I want to reach my goals I've got to start keeping my eyes on the prize and not substitute what I want now for what I want the most. 
I love chocolate. A lot. And no matter how big the chocolate bar is, I  eat all of it at once. And so last week I ate SIX!!! 200 g chocolate bars all together. I worked out 6 times last week aswell so it's not a huge damage to my body but eating that much chocolate is a huge damage to my face skin and it is a huge damage mentally. I didn't move anywhere closer to my goals and I wasn't productive in the evenings after workout. Instead, I watched TV and ate chocolate. A really really bad week... Time to get my sh*t together and start again fresh. Wish me luck and strength! :)

Eelmine nädal oli mul trenni mõttes väga kehv... Ainult lubatud toiduainete nimekirjast tervislike toitude söömine on minu jaoks suur väljakutse, kuna ma olen tohutu magusasõber. Trenni tegemine on lahe ja ma hullult naudin seda tunnet, kui ma iga päevaga saan tugevamaks ja jõuan rohkem. Aga trennist üksi ei piisa ja kui ma tahan oma unistusi saavutada, siis ma pean hakkama hoidma oma fookust eesmärkidel ja lõpetama ära selle ajutistele ihadele järele andmise, ohverdades seejuures oma lõppeesmärke.
Ma armastan šokolaadi. Väga! Ja pole vahet, kui suur šokolaadi tahvel on, ära söön ma selle kõik korraga otsast lõpuni nagunii. Ja seega eelmise nädala jooksul sõin ma ära KUUS!!! 200 g šokolaaditahvlit. Ma tegin eelmine nädal ka 6 korda trenni, seega pole see šokolaadikogus väga hull mu kehale, kuid see on kohutav mu näonahale ja veel hullem mulle vaimselt. Ma ei liikunud absoluutselt lähemale oma eesmärkidele ja polnud õhtuti pärast trenni produktiivne. Selle asemel vaatasin ma telekat ja sõin šokolaadi, nii  masendav. Seega oli see väga väga halb nädal... On aeg end kokku võtta ja alustada taaskord puhtalt lehelt. Soovige mulle edu ja jõudu :))