Well hello there, October! I was quite lazy in September to say the least... Even when it comes to Instagramming, looking back at how few photos I took and uploaded. So I´ve qot to put my all out there this month to get as much goals I´ve set myself done as possible. Trying to make every single day count. Let´s do this! :)


3 comments

 1. Mis näohooldustooteid sa kasutad ja mis tüüpi su nahk üldse on? Tundub, et väga head geenid või tooted, sest kadestamisväärselt täiuslik nahk :) Oled ehk sellest postituse ka teinud? Hea meelega näppaks nippe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh sulle, kuid kahjuks on mu näonahk veel kaugel täiuslikkusest...
   Minu näonaha kvaliteet on mu kõige problemaatilisem piirkond ning sellega olen võidelnud pikki aastaid, proovides erinevaid tooteid jne. Eriti halvaks läks olukord peale sünnitust ja halb näonahk mõjutab tugevalt ka enesekindlust. Kuid võin öelda, et õnneks lõpuks asjad paranevad ja olen leidnud selle "miski", mis mul aitab, kuid kõik võtab aega ja muutused ei tule kahjuks üle öö.

   Kuna see on pikem teema, siis teen sellest postituse, aga ootan kirjutamisega seni, kuni olen oma näonahaga 100% rahul ja julgen ka kõigile teile soovitusi jagada oma kogemuste põhjal. Seega vastan su küsimusele hea meelega üsna pea, stay tuned! :))

   Delete
 2. See viimane pilt on nii-nii ilus!

  ReplyDelete