bomber jacket ruffle top patent boots

Follow via BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAMpink sating bomber jacket outfit

ruffle frill shirt outfit

pink bomber jacket outfit street style

pink sating quilted bomber jacket

3.1 phillip lim mini pashli bag

ruffle longsleeve shirt outfit

pink bomber jacket winter outfit

bomber jacket ruffle shirt

Friday / 13 / full moon. Are you superstitious?😜 I'm not. Or actually, I kinda am. I don't really believe in all of that, but at the same time I don't want to play with my luck either, so I try to avoid saying things I don't mean, cause they may come true; walking under electric wires etc just to be safe hehe. But with that said, today hasn't been any different from all the other days for me.
Well actually, one thing is different - I can't stop wearing my pink bomber jacket! How did I ever manage to live without it? Being a fan of bomber jackets, I have quite a few, but somehow pink found it's way into my closet just now and I'm so glad it did😊 The reason why, is that a pink bomber jacket is such a great piece, matching perfectly with many different styles and colors and making your whole outfit look so fresh. I like!
Wish you all a great Friday night and a lovely weekend💋

Reede / 13 / täiskuu. Kas olete ebausklikud?😜 Ma pole. Või noh, tegelikult veidi olen ka. Ma küll ei usu kõike seda, kuid samal ajal ei taha ma igaks juhuks oma õnnega mängida ka, seega üritan alati ikka vältida elektrijuhtmete ristumise alt läbikäimist; asjade "ära sõnamist" jne lihtsalt igaks juhuks hehe. Kuid hoolimata kuupäevast ja kuu olekust, pole mul täna olnud mitte mingis mõttes teistsugune päev kui kõik muud.
Üks asi siiski on teistmoodi - ma ei suuda lõpetada oma roosa bomberjaki kandmist! Kuidas ma üldse ilma selleta siiamaani hakkama sain? Olen ju suur bomberite fänn olnud kogu aeg, mistõttu on mul juba paras kollektsioon bombereid, kuid kuidagi leidis roosa jakk tee minu kappi alles nüüd. Ning mul on selle üle äärmiselt hea meel😊 Põhjus miks seisneb selles, et roosa tuulejakk on niivõrd universaalne jakk, mis sobib ideaalselt nii paljude erinevate värvide ja stiilidega ning muudab kogu outfiti üli säravaks ja värskeks. Mulle meeldib!
Mõnusat nädalavahetuse algust teile kõigile ja ilusat reede õhtut💋

bomber jacket: H&M
ruffle shirt: H&M
jeans: ZARA (similar)

photos: Anete Palmik

Post a Comment